Lleó, no cal veure-ho tot tan negre!

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

En el camp de la parella us sentireu una mica perduts, no acabareu de trobar que us recolzin ni que us valorin en cap sentit, però heu de tenir clar que és una sensació i que els primers que us heu de valorar i estimar sous vosaltres mateixos, només així sentireu que els altres us poden estimar. Dit això, heu d’estar per vosaltres.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Els amics us poden aportar mil coses diferents que aniran més que bé per crear bones situacions, tant en l’àmbit laboral com el de lleure. Això vol dir que us heu de posar les piles i començar a aprofitar tot el que pugueu per fer de tot, encara que el primer sigui ser responsables i complir amb el que sigui necessari en la feina.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Viatjar se us posaria de perles, de fet tindreu tendències a només mirar capa fora i buscar la manera de sortir de la vostra rutina més quadrada. Si us és possible féu les coses de manera diferent, com ara agafar un altre camí per anar a la feina o girar l’ordre dels vostres costums, us anirà bé i refrescareu les vostres activitats.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Si teniu coses legals a solucionar és important que us les agafeu amb una mica de paciència, ja que sembla que tot anirà més lent del que toca. De vegades cal deixar fer i no voler que tot vagi tan ràpid. Per altra banda serà fàcil que en l’amor les coses vagin molt millor, estaria be que us deixéssiu portar d’una manera senzilla.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Ho veureu tot una mica negre quan en realitat no ho està tant, és com si us semblés que les coses que us passen us estiguin fent una mala jugada i que tot es poses de cares perquè anés tot malament. Feu el favor de mirar de ser més positius, no hi ha res que us vagi tan malament, és la importància que li doneu vosaltres i prou.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

És possible que se us estronqui algun dels projectes que teniu entre mans, no us atabaleu més del normal perquè sortirà però a la llarga quan sigui el seu moment. El que heu de procurar és fomentar i potenciar més tot el tema de tenir cura de les persones que us estimeu, sembla que us necessiten i estaria bé que els ajudéssiu.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

No us acabareu de veure bé en tema de vestir i de mostrar-vos cara als demés. Valorareu molt el vostre aspecte i això us farà estar una mica insegurs pel fet de pensar que no acabeu de quedar tan bé com voldríeu, quan en realitat ja hi quedeu de bé però estareu una mica Pere punyetes i per aquest motiu ho veureu tot girat.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Hi ha tendències a tenir entrebancs més aviat absurds, d’aquelles cosetes que es van creuant sense mes ni mes i que fan que tot vagi amb retràs. La calma i l’alegria seran les eines perfectes per no perdre els nervis i deixar que tot vagi fent. Si us deixeu portar pels nervis, acabareu amb alguna discussió enferrissada sense sentit.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Tindreu pensades rares i us vindran males idees al cap, és molt important que busqueu la manera de racionalitzar els pensaments i de buscar formes de veure les coses més fàcils. Si ho feu així, tot anirà molt millor. De fet el que us passarà és que estareu massa sensibles i tot us semblarà més important i dur de pair que de normal.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

No us estranyi que us sentiu sols i que per molta gent que tingueu al costat no hi hagi la sensació d’estar acompanyats. A vegades passen aquestes coses, de totes maneres la soledat en alguns moments us puc dir que és bona per trobar-se un mateix i per saber valorar la nostra vida de manera individual, valoreu aquests moments com bons.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Les persones que teniu a la feina o amb qui treballeu us donaran moments molt divertits. Els heu de saber aprofitar i anar a buscar el punt de riure amb totes les ganes per obrir els pulmons. Riure és bo i va molt bé per eixamplar el cor. Si podeu, compartiu aquests moments divertits amb els de casa que també els hi anirà bé riure.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
La necessitat de què us parin atenció farà que feu alguna tonteria que en algun moment us pot fer sentir una mica ridículs. No us sentiu malament perquè no cal, tots tenim ganes de què ens sàpiguen i en algun moment fem alguna cosa una mica diferent, agafeu-s’ho rient i no passarà res, al cap i a la fi pot ser divertit i tot.