Les llavors de cànem són utilitzades per la medicina xinesa per les seves múltiples funcions per millorar la salut. El cànem el podem trobar com llavors de cànem amb pell, llavors pelades, en formes d’oli o les proteïnes en pols. Però les més habituals són les llavors, que poden afegir-se a molts plats: a les amanides, sopes, al iogurt, a les postres…
Les llavors de cànem contenen múltiples beneficis, però pel que més destaca és per tenir unes propietats altes en proteïnes, a més de ser molt digestives. Són una bona font d’omega 3, magnesi calci, ferro i zinc.

És un aliment amb propietats antioxidants i antiinflamatòries, que beneficien especialment al cor i el cervell. A més posseeix una gran quantitat de vitamina E que protegeix les cèl·lules i els teixits de l’envelliment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada