Llarga vida al Long Bob: t’expliquem per què el Lob és el millor tall per a tu

El Long Bob va aterrar molt abans que el terme LOB es popularitzés. Per què? Perquè ho té tot: aquesta cabellera que es mou lleugerament per sobre de les espatlles, a la seva altura o una mica més llarg és ideal per a qualsevol edat i permet tenir el cabell pentinat i amb volum. Una de les seves peculiaritats és que és lleugerament més curt per la part de darrere, del clatell, i més llarg per davant. El seu aspecte femení va impulsar aquest look en els anys vint i s’ha mantingut sempre com un clàssic que combina amb tots els estils. Et revelem perquè celebrem i augurem: «llarga vida al long bob»

Per què ens agrada tant?

La meravellosa comoditat i facilitat de mantenir. Aquest tall és molt còmode per a la nostra rutina i és el que necessitem per a lluir un cabell radiant cada dia sense massa esforços. No requereix emprar eines de calor complexes i té una mesura que permet moure’s amb facilitat, sense que el cabell dificulti la visió o el recollit.

Aposta pel volum. Es tracta d’un tall en peça, sense escalats, que és fàcil de tallar i que plena el teu cabell de volum.

Apte per a molts looks. Molt lligat a la seva comoditat, està la facilitat amb la qual es porta: queda radiant lluir el long bob solt, encara que també acull amb els braços oberts complements com a forquetes o semirecollits amb passador, i té una mesura que permet recollir-ho en cueta.

No entén d’edat ni d’estils. La seva transversalitat és la clau. Encara que en les últimes dècades era un tall més comú en les dones de mitjana edat, ara s’ha estès fàcilment entre la joventut, que ha preferit deixar la llarga cabellera a un costat i veure la sensualitat i la frescor d’aquesta cabellera.

Celebrities i looks

Ratlla lateral i ones suaus. Blanca Suárez combina els elements que més afavoreixen a aquesta mena de tall. Veiem el cabell solt, amb ratlla lateral i unes ones suaus que potencien el volum de la cabellera amb un efecte que acaricia el rostre. A més, la seva cabellera castanya presenta metxes rosses, la qual cosa potencia la lluminositat de la seva cabellera. Aquest look és increïblement afavoridor per a qualsevol esdeveniment i outfit, mentre que es potencia la sensació d’«anar perfectament pentinada».

Ratlla lateral i cabell extrallis. Encara que les ones queden increïblement afavoridores amb el long bob, també es pot apostar pel cabell completament llis. Per aquest estil aposta la model Rosie Huntington-Whiteley, amb un tall marcat que potencia el volum del cabell. Veiem sensació de gruix en la seva cabellera, que llueix plena de lluminositat, gràcies a la combinació de diferents tonalitats de ros, en conjunció amb les seves belles faccions. Sens dubte un resultat molt afavoridor per al dia a dia i per a grans esdeveniments.

Ratlla al mig en cabellera negra. La germana de Kim Kardashian, Kyle Jenner, li dona una volta al long bob, en lluir-ho en una cabellera castanya fosca, completament uniforme. Si escau, la trobem més peça que mai, i es fa gairebé imperceptible la inclinació de llargada de la qual abans parlàvem. Ella aposta per portar la seva cabellera sense adorns i amb una ratlla al mig, que ens assenyala com ens podem recollir els flocs de davant en les orelles, per a un resultat impecable i còmode.

I acabem amb un bob long amb serrell i ratlla lateral. La cabellera homogènia castanya clara d’aquest look de Jean Louis David introdueix un serrell llarg lateral que enquadra la cara. Es tracta d’una aposta molt recomanable si tenim el cabell bastant llis, almenys el serrell. A més, es tracta d’un joc d’estructures que aporta dinamisme a la cabellera.