Llar: Unió de canonades de PVC

Les canonades de PVC s’utilitzen, sobretot, en la xarxa d’evacuació, en canalitzacions i en els desguassos dels habitatges. El seu comportament davant d’agents químics agressius les fa òptimes per a aquests usos. Però, a més, la facilitat en la unió de les peces les converteix en una bona opció per a traçats de certa longitud. Aquestes canonades es poden unir de diferents formes.

Per motius de seguretat, es recorre a peces especials, com juntes, abraçadores, sifons o maneguets, que enllacen uns trossos amb altres de forma segura i estanca. A més, existeixen colzes, empelts i T que permeten canviar el sentit del traçat, ja que presenten formes corbes per acoblar-se a cada necessitat. Aquestes peces s’uneixen sense cola. És un procés ràpid i senzill que permet desmuntar la instal·lació amb facilitat.

Els trossos de canonada es poden enganxar també amb un adhesiu especial que resisteix l’acció de l’aigua. El procés és senzill.Malgrat això, també es pot aconseguir aquesta unió mitjançant l’aplicació de calor amb un bufador. Pel fet de ser un material termoplàstic (deformable quan s’escalfa), els tubs es modelen amb facilitat quan arriben a certa temperatura.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *