gos 1

Un gos de la raça rottweiler va ser llançat la nit de diumenge a dilluns des d’un tercer pis al carrer Alzinaret, d´Andorra la Vella. Presumptament, l’acte l’hauria comès el marit de la seva propietària. L´animal va caure sobre un arbre que va amortir la caiguda, i va evitar una mort directa per aixafament.

Els veïns de la zona encara no es creuen el que va passar ara fa dos dies: entre les onze i les dotze de la nit de diumenge a dilluns van veure com queia un rottweiler des d’un tercer pis d’aquest edifici.

El gos va trobar-se un arbre abans de topar contra l’asfalt i això va evitar-li la mort directa. Després de caure a terra, i malferit, va creuar cap a l’altra banda de la calçada, on després de les trucades dels veïns, una patrulla d’agents de circulació, i posteriorment del cos de Banders, van venir a socórrer l’animal.

El gos pateix lesions serioses: les dues potes davanteres polifracturades, una contusió pulmonar i possibles altres lesions internes que s´han d´avaluar. De moment està en observació en un centre veterinari del país.

El cas està sent investigat per la policia. En el moment dels fets la propietària del gos no era a casa, ja que ha de passar les nits a la presó de la Comella. L’única persona que hi havia a l’interior de la casa era el seu marit, qui, presumptament, hauria llançat l’animal a través de la finestra. La mestressa del gos insisteix que no sap què va passar, mentre que altres veïns reconeixen l’amor que la dona sentia per la mascota.

És previst que un advocat del país presenti d’ofici una denúncia contra el presumpte maltractador de l’animal per retirar-los la custòdia als seus propietaris.

Una associació protectora del país està pendent del gos i demana fer-se’n càrrec si sobreviu. Des del centre veterinari que l’estan atenent apunten que el gos té probabilitats de sobreviure. Però les lesions són molt greus i amb molta seguretat se l’haurà d’operar. Queda pendent saber qui es farà càrrec d’aquests costos.

12 comentaris

  1. Cabró! No te un altre nom! Avere si cambien les lleis d’una vegada.

  2. Defensa propia? Si alguien se cree eso es tan inculto como el!!! Si un Rotweiller te ataca y intentas tirarlo x la ventana, lo mas probable es que tu te vayas detrás , porque no te va a soltar! Vale ya de lo supuestos perros peligrosos!!! Los únicos peligrosos aquí, son ciertos humanos!

  3. No se tirara este desde un 6… A fondo contra este canalla.

  4. ja veuràs com aquest mal nascut al·lega defensa propia perquè és un gos de raça potencialment perillosa. No deixem passar ni una, a saco contra els maltractadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada