llibre

Autor: CORNUDELLA, Jordi Il·lustrador: Júlia Solans Editorial: Estrella Polar Primers lectors

Aquest conte infantil del poeta, traductor i editor Jordi Cornudella, de petit format, presenta una història simpàtica.

La lletra A, constipada i tota vermella, descobrirà a poc a poc el valor de l’amistat i del suport conjunt gràcies a la comprensió de la lletra X i altres lletres amigues. Un argument lúdic, ple de fantasia, que passa al País de les Lletres, on l’original excusa del constipat d’una lletra serveix a l’autor per explicar als menuts com es formen les paraules sumant la sonoritat de les diverses lletres.

Jocs de lèxic, altes dosis d’imaginació i sons units en un ATXIM! final, que podrà convidar la canalla a estimar-se el plaer i la màgia dels llibres d’una manera amable i divertida. Un projecte escrit amb lletra clàssica amb serif, idoni per a primer lectors (amb el suport d’un adult), que incorpora les acolorides i enginyoses il·lustracions de Júlia Solans, una creadora polifacètica de casa que afirma que “els gargots poden fer més divertit aquest món”.

Una història senzilla sobre el valor de l’amistat, la sinergia d’un bon equip i l’amor per les lletres, creada per un gran escriptor, que aconsegueix sintonitzar amb bona ona amb la invitació per gaudir el món de les imatges que ens proposa la Júlia a la seua web: “…creus que els gargots fan més divertida la vida? Si la resposta és sí, SIGUEM AMICS!”.

Per Matilde Portales Raga/ ClijCAT-Faristol / AMIC – AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada