menjaparaulesAutor: Marlet Il·lustrador: Jordi Sunyer Editorial: Babulinka books Primers lectors
Babulinka Books és una de les editorials de nova fornada que, tot i els vents poc favorables, s’ha tirat a la piscina de la literatura infantil. I ho ha fet amb un projecte molt concret: textualment, «llibres emocionalment inspiradors i fets amb molt d’amor», dos criteris ben palpables en aquest segon volum del seu catàleg, que ho diu tot amb el subtítol: «un llibre per aprendre a expressar les emocions».

En cadascuna de les dobles pàgines il·lustrades a sang, el nen protagonista es menja la paraula d’una emoció (alegria, tristesa, amor, ràbia…) i experimenta el significat d’aquella emoció. Les encertades negretes ressalten les paraules clau del text, senzill i descriptiu, i el punt metafòric de les il·lustracions el complementa, tant a través de les expressions del nen protagonista com de la resta d’elements que omplen la pàgina.

Una guia didàctica adreçada a famílies clou un llibre que, esperem, trobi el seu lloc a les prestatgeries dels infants tot i l’abundància de títols que tracten aquest mateix tema.

Per Sílvia Fernández. ClijCAT/Faristol / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada