Literatura infantil i juvenil: Les hamburgueses; Gelats i postres ràpides; La pasta (receptes per a petits i grans)

Autora: Montserrat Baliu Editorial: SD edicions A partir de 7 anys

Una nova col·lecció d’un gènere no gaire abundant: els llibres de cuina per a nens. De format quadrat i manejable, impresos en un paper força agradable al tacte i amb un disseny i unes il·lustracions atractives, suggeridores i elegants, són tres petites joies per jugar i treballar a la cuina amb els petits de la casa.

Cada llibret inclou deu receptes sobre un aliment o tipus de menjar, en receptes seleccionades per ser apetitoses, sanes, nutritives i poc complicades de fer. Les explicacions són concises, clares i entenedores, encara que redactades de forma clàssica, no en un pas a pas il·lustrat o fotografiat com de vegades es fa en aquests llibres.

En conjunt, uns llibres bells que poden educar alhora el gust per la cuina i pels llibres ben fets. Només un emperò: cal anar amb cura a no embrutar-los, són delicats i no es poden rentar!!!

Per Caterina Valriu. ClijCAT/Faristol / ACPG – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES