En  un altre espai, al Teatre les Fontetes de la Massana, ahir es representava “Interiors” un homenatge a Martí i Pol i a poetes andorrans com Antoni Morell, en un format en què la música i la dansa acompanyen grans veus com la de la soprano andorrana, Joanina Salvador.

Amants de la poesia, de la lírica i amics de la compositora Natàlia Solà ahir es reunien al Teatre de les Fontetes per a una estrena molt especial.

Des de la plana d´Osona, Miquel Martí i Pol escrivia els versos de “Vindrà la boira pels camins” amb els quals la soprano Jonaina Salvador va encetar el recital “Interiors”.

Del gran poeta català i amant d´Andorra també es va sentir “Mare vull ser mariner” en veu de la rapsoda Lydia. Magallón, … i que el baríton Lluís Sintes recollia amb la seva veu.

Poesia de Martí i Pol i autors del país com Antoni Morell, Esteve Albert o Josefina Obiols. El 2001 Natàlia Solà va editar “Cancó lírica sobre poemes d´Andorra”, un recull musicat de poemes que anys enrere havia publicat el comú de la Massana i que ara tornava al lloc d´on van sortir en forma d´espectacle sota el nom d'”Interiors”.

Foto: Eduard Comellas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada