Un total de divuit ballarins de les escoles de dansa Líquid Dansa i del Centre de Lectura de Reus han ofert, aquest dissabte, un espectacle conjunt al centre comercial illa Carlemany. Els ballarins han interpretat les coreografies preparades per les professores d’ambdues escoles, després d’haver treballat conjuntament durant algunes sessions d’intercanvi en què han pogut compartir la manera de preparar les danses, així com les seves experiències i sensacions entorn al ball.

La codirectora de l’escola Líquid Dansa Mònica Vega ha explicat que l’espectacle d’aquest dissabte és el fruit de l’intercanvi que s’ha fet amb l’escola de dansa del Centre de Lectura de Reus. Ha indicat que ha estat una experiència molt positiva perquè ‘hem intercanviat informació i hem provat coses que ells feien i nosaltres no, i al revés’. A més, els alumnes han tingut ocasió de compartir experiències amb altres alumnes de dansa de fora d’Andorra, i segons Vega, això és molt enriquidor perquè ‘Andorra és molt tancat i així veuen què pensen altres joves com ells’.

liquid-1Així, aquest dissabte han interpretat davant dels clients del centre comercial illa Carlemany algunes coreografies de cada una de les escoles i posteriorment un espectacle preparat ‘en unes cinc hores’ entre les dues escoles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada