Han estat necessàries 11 versions d’iPhones perquè el mercat de les Noves Tecnologies experimentés un canvi de paradigma. Es tracta d’una mutació lleu però significativa que dóna compte que certes lògiques que es donaven en el sector del cotxe, també comencen a funcionar en l’àmbit de la tecnologia.

L’arribada del nou terminal de la marca Apple ha generat molta expectació i a més, segons un estudi de la plataforma Milanuncios, també ha generat un important moviment en la venda de telèfons de segona mà.

Milanuncios explica que molts dels amos d’antics models d’iPhone han decidit vendre la seva terminal per a poder comprar l’onzena versió del telèfon intel·ligent més famós d’Apple. Si la mitjana diària d’anuncis de telèfons en la plataforma és de 154, amb l’arribada del nou iPhone aquesta xifra se situa en els 188, un increment del 22%. El més sorprenent és que les dates rellevants en el calendari del nou iPhone coincideixen amb els pics en els quals s’ha apreciat un augment dels anuncis de telèfons de segona mà. Això es refereix a l’anunci del nou iPhone el 10 de setembre i el llançament al mercat del terminal el 22 de setembre. En aquesta última data es va experimentar un creixement dels anuncis del 88%.

La recerca de Milanuncios demostra que som cada vegada menys poc inclinats a tenir un terminal de segona mà. Això es deu als alts preus dels smartphones actuals que els han convertit gairebé en articles de luxe. Al mateix temps la notícia demostra que Apple té un poder d’influència sobre el mercat de la telefonia com cap altre terminal té.

1 comentari

  1. Hola a todos,
    Pues yo creo que milanuncios está equivocado. No hay nada más que ir a su página o a otros portales iguales como tablondeanuncios.com o a wallapop.com y ver la cantidad de anuncios de móviles que hay y si los anuncian es porque se venden, no?
    Saludos

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada