L’invent ximple de la setmana

Totes les setmanes arriben a les nostres orelles invents inútils que d’alguna manera fan més difícil creure en el progrés tècnic com una cosa destinada a millorar la vida dels humans.

Aquest cop hem de parlar de Pillow Talk, un wearable dissenyat per la firma Little Riot que té com a objectiu fer més fàcil les relacions de parella a distància. Aquest artefacte pretén recrear els sons del batec del cor d’aquest nuvi o núvia que viu a distància i a temps real.

Es tracta d’una polsera sincronitzada al telèfon intel·ligent. El telèfon al seu torn és el dispositiu encarregat d’enviar el batec (pols) de la teva parella fins al teu llit. Segons els dissenyadors Pillow Talk té com a objectiu millorar el son dels seus portadors.

Aquest objecte es troba en fase de finançament a través de Kickstarter. De moment de les 75.000 lliures que demana a les pàgines de micromecenatge, ha aconseguit reunir la xifra de 50.000 lliures. Queden pocs dies perquè Pillow Talk pugui ser una realitat ja que la data límit perquè l’artefacte es desenvolupi és desembre.

Aquest aparell insubstancial ens ha de fer reflexionar sobre altres elements molt més notoris que tenen relació amb la nostra vida moderna. Tendim cap a un model en què les fronteres són cada vegada més dúctils i en què és freqüent mudar-se del lloc en el qual hem nascut per buscar feina.

Per Tecnonews