Potser ens trobem davant d’un dels desenvolupaments més revolucionaris de tots els temps. Segurament, per altra banda, ningú esperava que aquest fos dissenyat per ni més ni menys que Disney.

Amb Ishin-Den-Shin, els investigadors de la factoria més coneguda pels seus dibuixos animats, han convertit el cos humà en el que les narracions de ficció més esbojarrades ja havien pronosticat molt de temps enrere: una màquina.

L’invent no és res més que un micròfon que permet a l’usuari gravar un missatge. La informació passa mitjançant ones magnètiques al cos de l’usuari que després, emprant únicament el dit, pot fer audible el missatge a un altre individu, només amb acostar el dit a l’orella del receptor.

Cal suposar que aquesta tecnologia encara està en fase embrionària. De totes maneres planteja un escenari radicalment nou. Ara el cos podrà realitzar la funció que abans duia a terme un telèfon intel·ligent.

Segons els membres de Disney Research la tecnologia Ishin-Den-Shin -expressió que en japonès significa: el que pensa la ment el transmet el cor- pot ser una plataforma molt adequada per a convertir qualsevol objecte en una font de missatges.

En resum, si ens semblava molt futurista la realitat augmentada aquest desenvolupament pot destrossar qualsevol innovació que hàgim vist fins ara.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada