L’International Club of Andorra ha donat una furgoneta a Agentas per facilitar la tasca de transport i distribució de les botigues Carisma, que actualment compten amb onze treballadors, tot i que l’objectiu és incorporar-ne de nous al mateix temps que s’obrin més botigues. Fins ara Carisma utilitzava una furgoneta de lloguer subvencionada pel Govern, i és per això que des de l’International Club of Andorra van decidir buscar donatius mitjançant els tres esdeveniments anuals que s’organitzen. El vehicle ha tingut un cost d’uns 7.000 euros recaptats durant la fira benèfica que va tenir lloc l’any passat a la Massana.

Els usuaris d’Agentas han rebut aquest dimecres les claus d’una furgoneta per part de l’International Club of Andorra per facilitar la seva feina de distribució a les botigues Carisma. Aquest vehicle de segona mà ha tingut un cost d’uns 7.000 euros que es van recaptar l’any passat durant la fira benèfica de la Massana, i es va considerar que aquest era l’objectiu perquè “és molt positiu poder ajudar una entitat que ha començat de zero i ara està creixent”, segons John Pinnell, secretari de l’International Club of Andorra i tresorer de Carisma.

Actualment, Carisma compta amb onze treballadors, tot i que la intenció és incorporar-ne de nous mentre s’obrin noves botigues, ja que “si poguéssim tenir presència en totes les parròquies millor”, ha assegurat la directora de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, Celine Mandicó. Fins ara, la tasca de les botigues s’ha portat a terme amb una furgoneta de lloguer subvencionada pel Govern, però “intentem acumular fons per fer donatius amb impacte i adquirir productes necessaris que les associacions no puguin comprar però sí que poden mantenir”, segons Pinnell.

El proper objectiu de l’Internacional Club of Andorra és seguir donant suport a l’associació ‘Hi arribarem!’ amb la compra d’un equip d’esquí. A més, també està previst ajudar Creu Roja per poder instal·lar un desfibrilador al centre d’Andorra la Vella. Tot això es pretén poder aconseguir-ho mitjançant els tres esdeveniments anuals que organitzen: un mercat d’ocasió a Arinsal, que tindrà lloc el diumenge 26 de juny; el ‘Fun at Pal’, l’11 de setembre, i la fira benèfica a la Massana, el 26 de novembre.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada