cotxe-googleEl cotxe de Google és molt més que una idea. Des del passat mes l’anomenat automòbil autònom circula per les carreteres californianes amb un conductor a l’interior supervisant el seu funcionament.

Encara que de moment no s’han fet públiques les imatges del seu interior, alguns ciutadans propers a Mountain View ja han pogut realitzar fotografies del que hi ha dins de les finestres. D’aquesta manera es pot apreciar que el cotxe té un interior que alguns han titllat de “joguina” però que al capdavall és un interior fet a força de materials amb textures similars a les del plàstic. D’altra banda es pot apreciar un botó vermell en els seients que no queda massa clar perquè serveix. Les expectatives creades per Chris Urmson, el director del projecte, el maig passat es compleixen en la seva totalitat segons les fotos dels transeünts ja que el cotxe de Google no té volant, pedal de l’accelerador ni pedal de fre a causa de la inutilitat d’aquests en el prototip creat.

A comptagotes Google està revelant els elements del que pot ser el seu desenvolupament més impactant en anys. El cotxe autònom obre la porta a un futur en què els accidents siguin cosa del passat.

Per TecnoNews

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada