L’Inter Club Escaldes diu adéu a la Champions després de caure contra el Drita (2-1)

Emili Garcia del Inter Club Escaldes lluita una pilota davant dos jugadors del Drita de Kosovo. Foto: UEFA

L’Inter Club Escaldes ha dit adéu a la Lliga de Campions després de perdre per 2 a 1 contra el Drita de Kosovo, en la segona semifinal de la ronda preliminar disputada a la localitat suïssa de Nyon. El duel ha començat una hora i mitja més tard del previst.

El campió andorrà, que s’estrenava en competició europea, ha plantat cara davant un dels favorits per accedir a la primera ronda classificatòria. Al minut 21, el Drita s’ha avançat amb un gran xut de Shabani des de fora de l’àrea. Vuit minuts després, Emili Garcia feia el gol de l’empat en una falta. Ja en el temps afegit de la primera part arribava el segon gol dels kosovars, obra de Namani.

El marcador no s’ha mogut a la represa i el Drita ha aconseguit la classificació per a la final de la ronda preliminar, que disputarà dimarts vinent contra el Linfield d’Irlanda del Nord, vencedor de la primera semifinal davant del Tre Fiori de San Marino (0-2).

El campió andorrà tindrà com a premi de consolació disputar la segona ronda prèvia de l’Europa League. En aquesta mateixa competició, FC Santa Coloma i UE Engordany coneixeran aquest diumenge els seus rivals a la primera ronda.