castellboL’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell celebrarà el proper dissabte 9 de novembre la Segona Jornada d’Estudis de l’Alt Urgell. La jornada se celebrarà a Castellbò, durant tot el dia, al Punt d’Informació del Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Durant la jornada s’exposaran un total de setze comunicacions d’àmbits diversos relacionats amb el turisme, la història i el patrimoni natural i cultural. Acabarà amb un bloc de presentacions entorn a la història del vescomtat de Castellbò i en realitzarà la cloenda Joaquim M. Puigvert, vicerector de la Universitat de Girona, que exposarà els projectes arquitectònics per a Sant Joan de l’Erm que va dissenyar l’arquitecte Josep Danés a mitjans del segle XX.

La jornada és gratuïta i oberta a tothom, tot i que cal inscriure’s en cas que es vulgui assistir al dinar. Les places són limitades, i caldrà realitzar la inscripció abans del dimarts 5 de novembre al correu electrònic de l’Institut d’Estudis (iecalturgell@gmail.com) o trucant al 973350131 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 15:30 a 18).

L’acte, organitzat per l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell, compta amb la col•laboració del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Ajuntament de Montferrer i Castellbò, l’Entitat Municipal Descentralitzada de Vila i Vall de Castellbò, l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, el Parc Natural de l’Alt Pirineu i l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada