L’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella (IM), ha endegat un nou projecte de divulgació cultural , que s’entendrà a 5 centres escolars de la Parròquia:  les Audicions Musicals Escolars, adreçat uns 800 infants de 30 aules amb 27 activitats programades.

Les activitats programades d’aquesta iniciativa pretenen contribuir a divulgar la tasca educativa i cultural que es porta a terme a l’IM, així com transmetre coneixements musicals als alumnes de les classes de primària dels Col·legi Sant Ermengol i Janer, de les escoles Andorrana i Espanyola d’Andorra la Vella, de l’Escola Francesa de Santa Coloma.

 

Presentació de “La història de mil històries”

La primera Audició Musical es va desenvolupar a la sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna, el dimecres 10, amb l’assistència dels alumnes de dues classes del Col·legi Sant Ermengol.

El proppassat dilluns, els professors Thomas Preibsch i David Sanz, amb acompanyament de guitarra, van conduir l’audició “Viatge a un món desconegut”, davant d’alumnes del Col•legi Janer.

Aquest dimecres 17 d’abril, a la sala d’actes del centre cultural, es presentarà “La història de mil històries” a dues classes del Col•legi Sant Ermengol. Ho faran el professors de música Jordi Gendra, Efrem Roca, Cristina Sahuquillo, Míriam Manubens i Toni Gibert.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada