L’inici dels assaigs posa en marxa el “Cercamón” 2014

cercamon

Aquest dimarts s’incien els assajos de Cercamón, l’espectacle medieval basat en la novel·la del mateix títol de l’escriptor urgellenc Lluís Racionero que es podrá veure a les ruïnes de Costoja, a la vall de Castellbò, els dies 15 i 16 d’agost. Les persones interessades a participar a l’obra com a actors i actrius encara són a temps d’apuntar-s’hi al Consell Comarcal o al facebook d’Estripagecs Teatre.

Cercamón es va representar per primer cop a Costoja l’any 1997 amb direcció de Jordi Llop, qui va estar al front de l’espectacle fins que el 2011 en va agafar el relleu Alfons Casal. De 1997 a 2002 l’espectacle va tenir per escenari Costoja. El 2003 es va traslladar al poble de Vilamitjana, on se’n van fer adaptacions molt diverses. L’any passat va tornar a Costoja i va recuperar la versió clàssica, la mateixa que es posarà en escena enguany.

La producció de l’obra va a càrrec del grup Estripagecs Teatre i és finançada pel Consell Comarcal, l’Ajuntament de Montferrer i Castellbò i l’EMD de la Vila i Vall de Castellbò. L’acte s’inclou en el Festival Càtar del Pirineu, que abasta les comarques de l’Alt Urgell, el Berguedà, la Cerdanya, el Pallars Sobirà i el Solsonès.

TOTES LES NOTÍCIES