A Espanya hi ha un programa que tots coneixeran i que en matèria de comunicació mòbil no té competidor algun. Es tracta del lloat però alhora maleït Whatsapp.

Actualment aquest programa és dins de les fronteres espanyoles gairebé un sinònim de comunicació instantània per telèfon mòbil.

Com tots sabem hi ha alternatives que no deixen de ser competidors de segona del programa en qüestió. Únicament Line ha aconseguit erigir-se com una veritable alternativa.

Vegem la comparativa entre ambdues. Mentre Line disposa actualment de 250 milions d’usuaris i 200 milions d’usuaris al seu servei de jocs Line Games, Whatsapp se situa a escala mundial per sobre dels 300 milions d’usuaris.

Per als usuaris l’experiència és molt millor en el cas de Line ja que aquest permet ser instal·lat en més plataformes mòbil i, a més en altres dispositius que no siguin estrictament telèfons. D’altra banda el servei de Whatsapp està restringit a l’intercanvi de dades ja siguin text o multimèdia. Per la seva banda Line compta amb aplicacions pròpies que permeten crear efectes en les fotos o jugar amb els contactes.

En resum, dues opcions que han conquerit el món de la comunicació i que malgrat les diferències, es postulen com les vies de contacte del futur

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada