spotifyNo cal arriscar massa en les interpretacions per afirmar que Spotify ha suposat una veritable revolució en el panorama musical.

La xarxa de música streaming va iniciar les seves aventures duent a tan sols uns pocs països la possibilitat de gaudir de música en línia i gratuïta (o molt baix cost). Amb el temps el seu model s’ha estès a la vegada en què l’empresa anava creixent. Actualment, són molts els llocs del món on es pot accedir a Spotify i segons afirmen molts artistes, quedar-se fora d’aquest portal és com no existir en el món musical.

L’última gran sorpresa de la signatura va ser portar el seu programa fins als dispositius mòbils. D’aquesta manera la majoria de rajoles poden actualment descarregar el reproductor i la majoria de smartphones poden accedir (de forma més restrictiva) al programa.

Quan diem gairebé tots ho fem amb coneixement de causa doncs recentment, Windows Phone ha anunciat que aquells dispositius que tinguin instal·lats el sistema operatiu de Microsoft, també podran accedir de forma gratuïta a les llistes de reproducció que s’escoltaran de forma aleatòria i amb talls de publicitat. Així qualsevol telèfon pot ser un reproductor de música en streaming.

Analitzant el que ha passat vam descobrir que primer van ser alguns països, després molts més, per fi Spotify va arribar als dispositius mòbils i ara són tots els smartphones. Des del punt de vista del consumidor es tracta d’un avantatge sense precedents; veurem que han de dir els músics al respecte.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada