L’Iglú Hotel de Grandvalira ha obert aquest cap de setmana amb bones expectatives, de poder incrementar fins a un 10% el nombre de pernoctacions que es van aconseguir la temporada passada, que van ser 350. Tot i que encara no s’ha enllestit del tot la construcció de l’iglú, ja hi ha quatre habitacions acabades i s’està finalitzant la suite.

Aquest divendres ja hi van haver nou hostes a l’hotel, aquest dissabte vuit, i per cap d’any ja hi ha quinze reserves fetes. Pel que fa al preu, s’han incrementat les tarifes entre un 3 i un 6%, des dels 110 euros en habitació compartida entre setmana fins als 350 per la suite en cap de setmana.

En aquesta ocasió, la decoració del restaurant de l’iglú s’ha fet amb motius dels Jocs Olímpics d’hivern que es disputaran a Sochi aquest mes de febrer, i a les habitacions s’han posat figures ‘més autòctones’, segons ha explicat  la directora de l’hotel, Prisca Llagostera.

L’Iglú Hotel presenta, aquest any, un disseny diferent a les temporades anteriors. Tot i que la seva ubicació és la mateixa de sempre, a Grau Roig, i el dissenyador també repeteix, Joan Carles Arellano, en aquesta ocasió s’han triat motius ‘autòctons’ per decorar les estàncies. La directora de l’hotel, Prisca Llagostera, ha explicat que s’han ambientat les habitacions amb figures que recorden a Andorra, com poden ser boscos, animals típics com els isards, i fins i tot s’ha recreat una borda andorrana, amb llar de foc inclosa. El restaurant, en canvi, s’ha dedicat als Jocs Olímpics d’hivern que se celebraran aquest febrer a Sochi, Rússia.

Per donar més caliu a l’estància, enguany s’ha posat al restaurant un terra de fusta, que a més ‘dóna menys fred’. Tot i això, Llasgostera remarca que la temperatura acostuma a oscil·lar entre els tres i els set graus negatius.

Pel que fa al nombre d’habitacions, aquesta temporada s’ha reduït una. Mentre que l’any passat se’n van fer cinc més la suite, en aquesta ocasió se n’han fet quatre més la suite, ja que consideren que ja és prou. Tot i això, Prisca Llagostera ha indicat que no es preveu cap baixada de clients, sinó que precisament esperen incrementar el nombre de pernoctacions en un 10% respecte de la temporada passada, quan se’n van registrar 350 assolint el màxim històric de l’hotel.

En aquesta temporada, els preus s’han apujat entre un 3 i un 6%. Aquests varien entre els 110 euros entre setmana i els 140 en cap de setmana a les habitacions bàsiques, on es comparteix amb fins a sis persones. El paquet inclou tot, des de l’aperitiu a l’Hotel Grau Roig, la pujada amb retrac, un vi o sopa calenta de benvinguda a l’iglú, una passejada nocturna amb raquetes, el sopar, la sessió de jacuzzi, la baixada a primera hora del matí, abans que hi hagi esquiat ningú, i l’esmorzar a l’Hotel Grau Roig. Si a més, es vol fer l’estada a la suite, on és només per a dues persones, el preu ascendeix entre els 330 i 350 euros, i es disposa de jacuzzi individual i sopar gastronòmic, a més de la resta del paquet.

Una de les propostes que es volen potenciar durant aquest hivern són els menús de dia a l’iglú per als esquiadors, de manera que tothom pugui gaudir de l’iglú encara que no s’hi quedin a dormir.

Al llarg de la temporada hi haurà noves opcions que s’aniran valorant per anar introduint. S’està estudiant, segons Llagostera, poder oferir un paquet d’iglú més spa, de manera que es puguin combinar tractaments i benestar amb l’estada a l’Iglú Hotel, però de moment s’engega la temporada sense aquesta oferta. Tampoc s’ofereix, enguany, el servei de jacuzzi de dia per als esquiadors que es va proposar durant la temporada passada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada