vallbancChristoph Lieber, conseller delegat de Vall Banc, s’ha reunit aquests darrers dies amb les juntes directives de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i la Cambra de Comerç. L’objectiu d’aquestes trobades és explicar els eixos bàsics del projecte de transformació del banc. Properament es reunirà també amb altres entitats representatives d’Andorra com l’Empresa Familiar Andorrana. Lieber ha informat durant les reunions que Vall Banc ja es troba en ple procés de transformació per esdevenir, en pocs mesos, una “entitat de referència a Europa”. També ha assegurat que situarà l’entitat al mateix nivell que els homòlegs suïssos o anglesos, segons ha informat Vall Banc a través d’un comunicat.

Per aconseguir esdevenir referents dins del vell continent, i tal com ha explicat Lieber a les trobades amb empresaris, comptaran amb el suport d’una de les empreses internacionals més reconegudes mundialment, “que enfortirà cada una de les peces de la cadena de valor de Vall Banc”. Aquesta col·laboració obrirà les portes per obtenir oportunitats en la gestió d’actius, en l’anàlisi del mercat i també en la informació vers el client.

Paral·lelament, la nova entitat també treballa per millorar la digitalització dels processos mitjançant les noves tecnologies. Aquest projecte serà “un model a seguir per a altres bancs”, han assegurat.

En la trobada empresarial també s’ha informat que Vall Banc és un dels bancs millor capitalitzats d’Europa i amb alts índex de liquiditat. “Per ser un banc segur, has d’estar ben capitalitzat, has de complir normativament i has de tenir un bon model de negoci. Nosaltres ho tenim tot”, ha indicat Lieber.

Alhora, Lieber ha manifestat que des de Vall Banc treballaran per ser ambaixadors de la plaça financera andorrana i perquè des de fora “vegin fins a quin punt hi ha oportunitats al país”.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada