El  consell de ministres ha aprovat aquest dimecres la licitació per a la reforma i ampliació de la il·luminació de l’Estadi Nacional amb l’objectiu de complir els requisits marcats per la UEFA, en referència als estàndards lumínics, per a la celebració de partits internacionals i les retransmissions televisives de qualitat. La voluntat de l’executiu, tal com ha explicat el ministre portaveu, Jordi Cinca, és que els treballs es puguin dur a terme entre els mesos d’estiu perquè estiguin enllestits per als compromisos internacionals de la tardor. El cost pot estar al voltant dels 300.000 euros.

D’altra banda, s’ha aprovat l’adjudicació de tres treballs de reconeixements geològics-geotècnics a la Massana i Sant Julià de Lòria.

En concret s’ha adjudicat a l’empresa Geotech,SLU per un import de 9.263 euros, els reconeixements geològic-geotècnics del projecte per a l’eixample i rectificació de la CG4 del punt quilomètric 6,660 al 6,814. El termini d’execució és de sis setmanes. També s’ha adjudicat a l’empresa Geotech per un import de 33.414,29 euros, els reconeixements geològic-geotècnics del projecte d’eixample i rectificació de la CG4 del pùnt quilomètric 4,659 al 4,889. El termini d’execució és de vuit setmanes. A més, s’ha adjudicat a l’empresa Igeotest per un import de 7.746 euros, els reconeixements geològic-geotècnics del projecte per a les millores hidràuliques dels rius de la conca del riu d’Aixirivall. El termini d’execució és de dos setmanes.

A l’últim, s’han adjudicat els treballs de contracte de la senyalització horitzontal de la xarxa de carreteres. L’empresa adjudicatària del concurs públic és Multiserveis Coprínceps per un import de 171.135 euros.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada