pont-plaEl Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimecres, licitar els treballs d’impermeabilització, drenatge superficial i altres treballs de manteniment i millora de l’obra civil del túnel del Pont Pla i galeria d’evacuació. A proposta del ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, s’ha aprovat convocar un concurs nacional obert i de modalitat ordinària.

El Túnel del Pont Pla entre Andorra la Vella i la Massana va entrar en funcionament l’any 2006 i ara han aparegut filtracions per petites esquerdes i altres desperfectes que cal corregir. A més s’han detectat opcions de millora de seguretat en alguns equipaments.

Així, s’ha aprovat licitar els treballs que consisteixen en un conjunt d’actuacions de millora i manteniment de l’obra i sistemes de seguretat del túnel i la galeria d’evacuació i dels seus accessos.

Els treballs inclouen la impermeabilització d’algunes zones, execució d’un drenatge per conduir aigües de filtracions, millores de seguretat com el tancament de l’accés al local del grup contra incendis, i la reparació general de la instal·lació d’enllumenat exterior de la boca Sud del Túnel del Pont Pla, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada