Licitats els treballs de construcció de l’Estadi Nacional El Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) publica avui la licitació dels treballs de construcció de la fase 1 de l’Estadi Nacional d’Andorra, que s’ubicarà al Camp d’Esports del Consell General, per un import estimatiu de 3.499.916 euros. D’aquesta manera, avui s’obre un concurs nacional amb modalitat de contractació ordinària en el qual les empreses que participin tindran de termini fins el pròxim 1 de març.

El projecte, redactat per l’arquitecte Julià Call, defineix les partides corresponents als treballs de construcció de la primera fase de l’Estadi Naciona, declarat projecte d’interès nacional el passat 25 de juliol. Les característiques més rellevants contemplades en aquesta primera fase de construcció són les següents:

– Enderroc de les instal·lacions afectades (garatge RTVA, graderia existent, sistemes d’il·luminació i reg, tancament perimetrals, etc).

– Construcció d’un terreny de joc de 125×77 metres amb gespa artificial homologada (FIFA Recommended 2 stars + Regulació 22 IRB) que permet la pràctica del rugbi i del futbol indistintament.

– Construcció d’unes graderies en forma de “U” amb 3.000 seients per espectadors dels quals la meitat estaran coberts per una marquesina en el sentit longitudinal del terreny de joc on s’ha previst una zona VIP.

– Construcció d’una comunicació per a vianants entre l’avinguda de Salou i la Baixada del Moli mitjançant una passarel·la sobre el riu Valira.

– Construcció de quatre torres d’uns 40m per la il·luminació del terreny de joc inicial de 500 lux. Les torres permeten la instal·lació dels equips d’il.luminació necessaris per assolir en un futur els 1.400 lux.

– Construcció de dos vestidors pels equips amb els serveis corresponents de dutxes i sanitaris (els arbitres i entrenadors hauran d’utilitzar les instal.lacions dels pavellons annexes fins i tant no es basteixi la segona fase del projecte)

El projecte preveu que els treballs de construcció de l’Estadi Nacional d’Andorra siguin compatibles amb la utilització del terreny d’esports per la  pràctica del rugbi durant la durada de les obres excepció feta dels períodes compresos entre l’1 de juliol i el 15 de setembre del 2013 i entre el 14 d’abril i el 15 de juliol del 2014 on no es podrà utilitzar la infraestructura esportiva. El termini previst per l’execució de les obres és de 15 mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada