gloriaEl Govern ha licitat les obres de condicionament de l’hotel Glòria a la plaça Major de Sant Julià de Lòria, per un import estimatiu de 996.726 euros i un termini d’execució d’11 mesos. Les ofertes a aquest concurs públic nacional es podran presentar fins el pròxim 21 de novembre.

Al novembre del 2012, el Govern va adjudicar els treballs de redacció del projecte i direcció de les obres d’ampliació i condicionament de la plaça major de Sant Julià de Lòria. El projecte ha estat consensuat amb el Comú de Sant Julià de Lòria i preveu el condicionament de l’hotel Glòria, propietat de Govern, per pal·liar les deficiències estructurals existents i integrar el volum de la construcció al seu entorn.

Els treballs més significatius projectats són l’enderroc de la darrera planta de l’edifici i construcció d’una nova coberta, l’enderroc de totes les divisòries interiors i els reforços estructurals per poder posteriorment condicionar l’interior de l’edifici.

A més, el projecte inclou l’ampliació de la plaça al nivell de la planta baixa de l’edifici, la construcció d’unes escales de comunicacions verticals i d’un ascensor entre la passatge de la Valireta i l’ampliació de la plaça, i la remodelació de la façana de la plaça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada