escola-canillo

El Govern ha licitat, a proposta del ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, el projecte d’ampliació del Centre Escolar de Canillo. Aquest projecte va ser redactat pel guanyador del concurs d’idees, l’arquitecte Marc Monegal, i contempla els treballs necessaris per ampliar una superfície total de 4.893 m2 i uns 887 m2 de reforma de l’edifici ja existent. D’aquesta manera, el nou centre tindrà una superfície total de 7.812 m2.

Els nous espais estaran repartits amb aules de maternal, primera ensenyança, aules de llengües, zones administratives, ampliació de cuina i menjador, nou pati exterior i un pati cobert. El projecte inclou també els treballs de canvi de finestres, aïllament i pintura de la façana, aïllament de la coberta i canvi del paviment del pati de l’actual edifici.

Les ofertes a aquest concurs públic nacional es podran presentar fins el pròxim dia 7 d’agost, mentre que el termini d’execució previst d’aquestes obres és de 20 mesos. El Govern preveu que el nou centre escolar entri en funcionament pel curs escolar 2016-2017.

D’altra banda, el finançament d’aquests treballs es preveu realitzar en base a diferents dotacions pressupostàries entre els exercicis 2014 i 2016.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada