marginedaEl Govern ha licitat el projecte d’arranjaments a la carretera general 1 a l’alçada de la rotonda de la Margineda. Aquests treballs tenen una estimació base de 106.492 euros i un termini d’execució previst de dos mesos. La licitació s’ha fet per concurs públic obert i modalitat urgent.

Les obres inclouen la modificació del traçat de les incorporacions de la CG1 i la segregació física de la parada de bus, així com la construcció de murets de sosteniment de la plataforma modificada i la construcció d’illetes, entre altres elements.

El motiu dels treballs és l’increment de la seguretat viària i dels vianants, canalitzant i pacificant el trànsit, d’acord amb les decisions preses en el marc de la Taula Nacional de Mobilitat. Segons les dades de què disposa la Policia, en aquest punt ja s’han produït 14 accidents des del passat mes de gener.

Les ofertes a aquest concurs públic es podran presentar fins el pròxim dia 26 de novembre.

Així mateix, el Govern ha licitat tres projectes de rehabilitació de ponts a diferents trams de les carreteres generals d’Andorra, per un import total estimatiu de 296.867 euros. El termini per presentar ofertes a aquests tres concursos, oberts per la modalitat d’urgència, és fins el pròxim dia 26 de novembre.

En primer lloc, el Consell de Ministres ha licitat els treballs de rehabilitació del pont del riu Aixec, a Encamp, per un import de 161.842 euros. El pont del riu Aixec a la CG2 es troba passat l’encreuament amb la carretera secundària dels Cortals i presenta patologies importants en una de les bigues, que serà substituïda. La infraestructura presenta actualment diferents problemes a les armadures d’altres bigues i elements estructurals i manca d’impermeabilització i corrosió dels elements de subjecció dels serveis existents.

D’altra banda, el Govern ha licitat els treballs de rehabilitació del pont de la Cascada de Moles, a la CG2, per un import estimatiu de 77.151 euros. Aquesta infraestructura de Canillo presenta patologies diverses que han quedat paleses als resultats de l’inventari, inspecció principal i programa de rehabilitació i manteniment de les obres de fàbrica a la xarxa de carreteres.

Finalment, el Govern ha licitat les obres de rehabilitació del pont del riu d’Auvinyà, a la CG1, per un import estimatiu de 57.874 euros. Aquest pont ubicat a Sant Julià de Lòria també presenta patologies d’oxidació a les armadures de les bigues i altres elements del pont, així com la necessitat d’impermeabilització i substitució de les juntes de dilatació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada