El Govern ha aprovat, a proposta del ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, la convocatòria de dos concursos públics per procedir a les fases 2 i la 3B de canalització del marge dret del riu Gran Valira. El pressupost 2014 contempla la canalització d’aquest riu entre el carrer Prat Salit i el carrer del Pobladó, uns treballs que ja van iniciar-se al 2013. Els dos concursos públics licitats avui admeten la presentació d’ofertes fins el pròxim 30 de juliol.

En primer lloc, s’han licitat els treballs de canalització corresponents a la fase 2, al marge dret del riu des del pont de Prat Salit al pont de Santa Coloma. Aquests treballs tenen un termini d’execució previst de 35 setmanes.
En segon lloc, el Govern ha licitat licitat la canalització del riu Gran Valira en la seva fase 3B, al marge dret del pont de Santa Coloma fins al pont del Pobladó, amb un termini d’execució previst de 25 setmanes.

Les fases del projecte global són les següents:

Fase 2: marge dret del Valira, entre el pont del C/ Prat Salit i el de Santa Coloma.
Fase 3A: marge dret del Valira, entre el pont de Santa Coloma i el pont del Pobladó, en el tram de protecció de la CG1.
Fase 3B: marge dret del Valira, entre el pont de Santa Coloma i el pont del Pobladó, en el tram anterior a la CG1.
Fase 4: marge esquerre del Valira, entre el pont de Santa Coloma i el pont del Pobladó.

D’altra banda, el Govern ha licitat les obres de millora dels drenatges de la CG1 a la zona de l’Estadi Comunal, a Andorra la Vella. Els treballs preveuen un termini d’execució de 8 setmanes, mentre que el concurs públic nacional permet la recepció d’ofertes fins el 30 de juliol. Aquest projecte vol millorar la seguretat viària en casos de pluges intenses en aquest tram de la carretera general 1. Els treballs principals són de situació de reixes i reforç de drenatges de pluvials soterrats a l’alçada del carrer de les Costes i immediacions, així com de reforç dels drenatges en els dos accessos privats que limiten amb l’estadi comunal, i donen a la CG1.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada