gasopasEl Govern ha licitat la primera fase de les obres d’eixample i rectificació de la carretera general 2 i modificació de la cruïlla a l’alçada de Gasopàs, a Encamp. Aquests treballs tenen una estimació base de 848.900 euros i un termini d’execució de 32 setmanes, mentre que les ofertes es podran presentar fins el pròxim 21 de novembre.

Tenint en compte el termini d’execució, les obres tan bon punt faci bon temps i, fins i tot, mentre no arribin les nevades es podria començar a efectuar alguna tasca de moviments de terres. Les obres s’han dividit en dues fases constructives: la rotonda pròpiament dita (fase 1), i eixamplar la CG2 fins el revolt proper en direcció França (fase 2), un projecte que s’està redactant en aquests moments.

Les obres de la fase 1 que es licita ara contemplen la construcció de la rotonda i els entroncaments amb la CG2 i el carrer existent enfront Gasopàs, alhora que ajudarà a reordenar el trànsit estival i sobretot hivernal de la zona, així com a donar més seguretat.

Això serà possible amb una gran plataforma viària a la CG2, on a l’hivern no hi ha gaire visibilitat de les línies, i amb l’organització de carrils de la zona. La rotonda física ajudarà a reconèixer els girs permesos amb claredat, amb el reforç dels panells electrònics que l’Àrea de Mobilitat ha sol·licitat a la zona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada