El Govern ha aprovat, a proposta del ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, la licitació de la primera fase de les obres d’eixample i rectificacio de la carretera general 2 al seu pas pel Tarter. El projecte està dividit en tres sectors consecutius, mentre que les obres licitades aquest dimecres corresponen al segon tram, situat entre el pont de l’hotel Nòrdic i la cruïlla de la carretera secundària de Sant Pere del Tarter. El termini d’execució dels treballs previst és de 18 mesos, mentre que la licitació té un cost estimatiu de 1.730.891 euros.

El Govern es farà càrrec de 1.534.320 euros, mentre que els 196.571 euros restants i corresponents a les partides per construir paral·lelament una galeria de serveis seran abonats per part de Feda i Andorra Telecom al contractista que resulti adjudicatari d’aquests treballs.

Aquest projecte s’emmarca en la política d’obres d’eixampla de carreteres generals fins l’amplada delimitada pel Govern que s’està duent a terme els darrers anys i, a més a més, suposarà una millora significativa per la seguretat viària i sobretot peatonal de la zona.

Els treballs a executar consisteixen en les excavacions en roca i terra pel costat esquerre de la carretera i la col·locació de murs pel costat del riu, així com la ubicació d’una galeria pel costat del riu. També es procedirà a la construcció de voravies a ambdós costats de la carretera, així com a la col·locació d’altres elements d’urbanització, l’adequació de la senyalització de la zona i les restauracions mediambientals.

Les ofertes a aquest concurs públic nacional es podran presentar fins el pròxim 17 de juliol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada