El Consell de Ministres ha licitat la tercera fase dels treballs d’intervenció d’urgència a l’edifici de Ràdio Andorra, per un import estimat de 175.808 euros. Les ofertes a aquest concurs públic nacional es podran realitzar fins el pròxim dia 9 de maig.

El projecte preveu principalment la refecció dels tancaments exteriors practicables, restaurant i/o reemplaçant finestres i finestrals. Com a complement d’aquesta intervenció, es continuarà el tractament protector, per injecció, dels elements principals (encavallades) de la fusta estructural de les cobertes.

El gener del 2011 es va dur a terme la primera intervenció d’urgència per a la conservació i la recuperació del edifici de Ràdio Andorra, bé immoble d’interès patrimonial, inscrit al inventari general del patrimoni cultural. Aquesta intervenció va contemplar l’arranjament de les filtracions directes d’aigua a través de la coberta plana i les claraboies, reparant i recuperant les claraboies i dotant la terrassa de pendents per a la correcta evacuació de les aigües. A la vegada també es va col·locar aïllament tèrmic a tota la superfície de la coberta plana.

Durant la tardor del 2012 es va dur a terme una segona intervenció, que va afectar les cobertes inclinades on la filtració directa d’aigua a través del material de cobriment i dels elements auxiliars de coberta havia provocat múltiples danys als elements estructurals i altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada