El Consell de Ministres ha licitat la segona fase dels treballs a la Carretera Secundària 340 del Coll d’Ordino, convocant un concurs nacional que permet la recepció d’ofertes fins el proper 5 de maig.

El Govern ha volgut donar la màxima celeritat a la licitació d’aquestes obres, amb un termini d’execució previst de 3 mesos, amb la mirada posada a l’arribada de la Vuelta Ciclista a Espanya en territori andorrà el proper 3 de setembre.

Aquesta licitació inclou quatre trams malmesos de la plataforma entre els punts quilomètrics 3,5 i 4,8 de la carretera del Coll d’Ordino. Així, es procedirà a la reparació de l’extrem de la calçada existent, tot refent els murs de maçoneria malmesos i millorant la seguretat, mitjançant elements de barrera mixta fusta-metall.

D’altra banda, i també amb la data límit de l’arribada de la Vuelta Ciclista a Espanya, el Govern ha licitat els treballs de manteniments diversos a la carretera secundària 240 de Montaup, permetent la recepció d’ofertes a aquest concurs nacional igualment fins el 5 de maig.

En aquest cas, els treballs tenen una durada prevista de quatre mesos i consistiran en diverses actuacions al voltant del punt quilomètric 8,350 per millorar la seguretat de la carretera i el drenatge de la conca de Mereig. A més, es procedirà al sanejament de la plataforma, substitució de la barrera de seguretat i condicionament de la cuneta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada