policiaEl Consell de Ministres ha licitat la segona fase dels treballs de condicionament de les dependències administratives a l’edifici de les Boïgues, a Escaldes-Engordany. Les ofertes a aquest concurs públic nacional es podran presentar fins el pròxim 5 de novembre, mentre que les obres s’hauran d’ajustar a un termini d’execució màxim de sis mesos.

El passat 11 de juny el Govern va acordar adjudicar a l’arquitecte Gerard Arias la redacció del projecte i direcció de la segona fase de les obres de condicionament de dependències administratives a l’edifici de les Boïgues 2a fase. Un cop finalitzi la segona fase d’aquest projecte, es completarà el trasllat total del departament de Treball a l’edifici de les Boïgues.

Les intervencions plantejades són, d’una banda, el condicionament de la planta segona de l’edifici destinada a completar el trasllat del Departament de Treball, que ja ocupa la planta primera, i que actualment encara ocupen espais de l’Edifici Administratiu de l’Obac.

D’altra banda, també es vol procedir al condicionament de la planta tercera de l’edifici destinada a acollir el Departament d’Estadística, actualment ubicat a la segona planta de l’Edifici Administratiu de Govern.

Amb aquesta segona fase, es donarà continuïtat als treballs realitzats fins ara al mateix edifici de les Boïgues, que van consistir en l’habilitació de les noves dependències del Departament de Treball corresponents al Servei d’Ocupació i al Servei d’Inspecció de Treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada