El Consell de Ministres ha licitat els treballs de millora d’accessibilitat a realitzar a l’Escola Francesa de Santa Coloma, a Andorra la Vella. El concurs públic nacional s’ha licitat per la via d’urgència i permet la recepció de propostes fins el pròxim 20 de novembre.

El termini previst per l’execució dels treballs és de vuit setmanes i els treballs es podran realitzar en època de vacances escolars i, si és el cas, finalitzar-los  a partir del dia 1 de juliol de 2015.

La urgència del concurs ve justificada per la voluntat d’esgotar la partida del present exercici 2014 destinada a aquests tipus de millores i aconseguir així el nivell de millora que exigeix la Llei i el Reglament d’accessibilitat.  

Aquesta millora d’accessibilitat a l’Escola Francesa de Santa Coloma s’emmarca en una acció conjunta programada pel Govern per a totes les escoles del país. De fet, el Govern ha contret el compromís davant la societat andorrana i, especialment, les associacions de persones amb discapacitat, de realitzar les aquest tipus d’obres amb la màxima celeritat.

Els treballs previstos al projecte licitat avui són la formació d’una rampa a l’entrada del porxo, així com la formació de rampa per accedir a l’escola des del pati exterior i la realització d’una altra rampa i escales per sortida d’emergència. A més, es preveu l’adequació d’escales interiors i exteriors i la realització d’un servei higiènic adaptat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada