cadena-ela2Fa dies que corren per les xarxes socials vídeos de gent famosa i anònima llançant-se per sobre galledes d’aigua gelada. Això forma part d’una cadena solidària per recaptar fons per a l’esclerosi lateral amiotròfica. La història consisteix a nominar tres persones perquè facin el repte i contribueixin també amb donatius econòmics. La cadena ja està en marxa a Andorra. Un noi ha nominat tota la seva empresa… i algú més.

Tirar-se un cubell d’aigua gelada per sobre i penjar el vídeo a les xarxes socials, alhora que nomines tres persones perquè facin una donació a favor de l’esclerosi lateral amiotròfica (ELA) i repeteixi el gest en menys de 24 hores. Amb aquesta idea Manel Güell va decidir nominar la seva empresa amb la intenció de recaptar fons a través d’empreses i institucions. “Tinc un amic que és malalt d’ELA i és un tema que m’afecta de molt a prop. Com he vist que a Andorra no havia engegat la cadena a un nivell important, he volgut llençar el primer tret”, explica.

Així que tal com marca el repte avui els treballadors de l’empresa han seguit la cadena. El director de l’empresa, Joan Prat, manifesta que faran el donatiu com a empresa i convidaran els treballadors a participar-hi. L’obejctiu és “intentar recaptar el màxim de fons possible per lluitar contra aquesta malaltia”.

Els treballadors de l’empresa han nominat per seguir el repte a Illa Carlemany, Andorra Turisme i a aquesta casa, Ràdio i Televisió d’Andorra. Doncs bé, a partir que el repte es pengi a la xarxa, començarà el compte enrere per acceptar-lo i fer una donació a la causa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada