gallardo2Liberals d’Andorra té la intenció de concórrer a les eleccions amb una llista nacional i cinc de parroquials. Així ho ha indicat el president de la formació, Jordi Gallardo, a l”Ara i aquí’, de Ràdio Nacional. També ha explicat que el seu partit plantejarà al programa deixar l’IRPF a la mínima expressió. Gallardo reconeix contactes amb Eusebi Nomen.

Jordi Gallardo no descarta encapçalar la llista nacional de Liberals d’Andorra, si bé el procés de tria del candidat no es farà fins que hagi passat el congrés del 6 de novembre, on els militants hauran de ratificar el decàleg que marcarà el programa electoral. Un cop fet això, es triarà el candidat. Segons el president de Liberals d’Andorra, les llistes electorals han de combinar renovació i experiència d’anteriors mandataris. La formació considera que l’acord d’associació amb la Unió Europea no és assumible per Andorra. Els liberals, si bé creuen que és tard per derogar l’impost sobre la renda, tenen la intenció és minimitzar-lo. Gallardo insisteix en què “l’IRPF tal com s’ha implantat és injust, penalitza les classes mitjanes i afavoreix les SICAV”.

Liberals d’Andorra ha estat en contacte directe amb Eusebi Nomen, amb qui reconeixen un acostament ideològic en temes com l’IRPF o l’acord d’associació amb Europa. “Hem tingut moltes converses amb Eusebi Nomen i no ens n’amaguem”, ha dit Gallardo. Assegura que han parlat “en clau de país, de situació actual i de l’escenari per a les properes eleccions”. En aquest sentit no descarta que Nomen s’afegeixi al projecte dels Liberals “si accepta i comparteix el decàleg, com a independent o com a militant si volgués fer aquest pas”.

Els liberals han criticat, un cop més, que DA hagi pres decisions que no duien al programa electoral, com la continuïtat del model d’acostament a Europa engegat pel govern socialdemòcrata.

1 comentari

  1. Qualsevol proposta electoral és benvinguda mentre l’objectiu sigui treure de l’Edifici Administratiu al Cinca i al Martí. Assegurar-se però que no menteixin i que compleixin el programa electoral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada