Liberals d’Andorra confirma que es presentarà a Encamp amb Miquel Alís

miquel-alisLiberals d’Andorra ha emès un comunicat on informa que ha tancat un acord amb un grup d’independents, vinculats a l’entorn de Miquel Alís, per comparèixer a la llista territorial d’Encamp, en una candidatura que portarà el nom de Liberals d’Andorra + Independents.

“L’acord entre la força política liberal i l’ex-Cònsol de la parròquia encampedana, ha estat assolit en base amb les converses endegades fa algun temps i que donen com a resultat el compromís de presentació d’una llista electoral a la circumscripció territorial d’Encamp.

Cal destacar què aquest punt de confluència ha estat fruït d’un procés específic, puntual i fet a mida per comparèixer, amb garanties d’èxit, a la territorial d’Encamp de les properes eleccions al Consell General, sense que aquesta unió suposi una projecció a d’altres circumscripcions del territori.

Dit acord es fornamenta en la necessitat de donar veu a aquelles persones què tenen una visió diferent a la dels actuals governants d’allò que ha d’esdevenir Andorra en el futur. També per donar resposta i alternativa a les línies polítiques ja explorades pel govern demòcrata i pel consell general, de majoria demòcrata.

En aquest sentit Liberals d’Andorra no renuncien a les seves bases ideològiques ni als seus punts programàtics, treballats aquests al llarg dels darrers mesos per ajustar-los i poder-los presentar en breu”.

Text: Liberals d’Andorra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *