liberals alemanys

Des del passat dilluns membres del Grup Alemany de la Liberal Internacional visiten el nostre Principat, convidats per Liberals d’Andorra. La delegació formada per diferents membres del partit polític FDP i empresaris liberals han organitzat diferents trobades a travès de la Cònsol Honorifica alemanya, Cristina Palmitjavila i la fins fa pocs mesos Secretaria de Relacions Internacionals del Partit Liberal i actual membre del Consell General Judith Pallarés.

Després de ser rebuts per la Cònsol, qui els va acompanyar dimarts a les oficines d’Actuai de visitar les nostres valls, avui a les 10.30 del matí, han estat rebuts pel síndic Vicenç Mateu  qui conjuntament amb consellers liberals han visitat les dependències del Consell i de la Casa de la Vall.

Al vespre l’executiva del Partit Liberal, més afiliats i simpatitzants, compartiran un sopar amb ells – a porta tancada – en el que intercanviaran impressions sobre la seva visita, les noves oportunitats de negoci al país i les opcions d’Andorra dins un acord d’Associació amb la Unió Europea.

(Text i foto: LdA)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada