L’heliport nacional continua sent prioritari per al Govern

helicopter2Jordi Alcobé, ministre d´Economia i Territori, va assegurar que l´heliport nacional continua sent una prioritat pel Govern, complementària a l´aeroport de la Seu-Andorra. El titular de la cartera de Territori va matisar així les declaracions de Carles Torralba, secretari general de DA, respecte que la construcció d’un heliport ja no és tan urgent.

Torralba va declarar, dimarts passat, que l’aeroport, que és a menys de 10 quilòmetres del país, i que començarà a oferir vols comercials al juny, és prioritari respecte de l’heliport. Però també va afegir que calia fer-ne un estudi i veure l’opinió dels ministeris implicats.

Doncs bé, Jordi Alcobé, titular d’Economia i Territori, ha afirmat que el Govern considera que és molt important construir un heliport perquè “són obres complementàries”, si bé “és cert que pot haver moments o línies regulars que poden ser simultànies si l’aeroport de la Seu té una connectivitat amb l’aeroport del Prat”. De moment, encara s’estudia quin terreny l’hauria d’acollir.

Aviat, el Govern i la Generalitat hauran de reunir-se per tractar el model de gestió de l’aeroport alturgellenc. També es busquen operadors aeronàutics que vulguin usar aquesta infraestructura.