L’helicòpter de rescat aterra al bell mig d’Encamp per socórrer una dona en un camí de difícil accés

L'helicòpter a Encamp
L’helicòpter a Encamp (ATV)

La presència d’un helicòpter sobrevolant el centre d’Encamp ha posat en alerta els ciutadans de la parròquia aquest dilluns a la nit. Tot i l’enrenou, ha estat un rescat sense complicacions.

Es tractava d’una dona, d’uns seixanta anys, que havia caigut en un camí de difícil accés, va patir lesions i va necessitar l’ajuda de l’helicòpter, que va estar circulant pel centre de la parròquia i va aterrar al bell mig d’un prat.

El rescat es va portar a terme concretament en un camí proper a la torre dels Moros de les Bons. L’avís es va rebre a les 9 de la nit i els equips de rescat van constatar que no se la podia treure de la zona sense l’ajuda de l’helicòpter.

Es va activar l’aparell així com el bomber-infermer i 5 bombers, dos dels quals del grup de rescat de muntanya. Mentre es feien les maniobres d’estabilització de la dona, l’helicòpter va sobrevolar la zona fins que va poder-la recollir i traslladar-la a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. La dona, que pateix una contusió a l’espatlla, ha estat donada d’alta aquest mateix dilluns a la nit.

TOTES LES NOTÍCIES