L’handbol del Barça presenta la seva estada de pretemporada a Encamp

Avui dimecres el Comú d’Encamp ha estat el lloc escollit per a realitzar la presentació de l’estatge de pretemporada del primer equip d’handbol del Barça.

Jordi Torres, cònsol menor d’Encamp, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda a l’equip d’handbol, representada per Enric Masip, cap de la secció, l’entrenador Xavi Pascual, i pels jugadors Juanín García i Danjel Saric.

Torres ha comentat que és una satisfacció per a la parròquia d’Encamp que hagin escollit un altre any les nostres instal·lacions, i els ha desitjat que puguin repetir, almenys, els mateixos èxits obtinguts en la darrera temporada, on l’equip va guanyar la Lliga Asobal, la Lliga dels Pirineus i la Copa Asobal.

Per la seva part, Enric Masip ha lloat les excel·lents condicions que es troben a Encamp, tant per les instal·lacions, com per les condicions meteorològiques, com per la proximitat de l’hotel al lloc d’entrenament, fet que els permet anar a a peu, facilitant el treball als jugadors i a l’equip tècnic. Per una altra banda, Masip ha posicionat la parròquia d’Encamp com un lloc que ofereix estades esportives de qualitat, i ha felicitat el Comú per la seva feina en el camp del turisme esportiu de nivell.

D’altra banda, Xavier Pascual ha tingit paraules d’agraïment a tota la gent que treballa a les instal·lacions esportives, a l’hotel i als tècnics del Comú, als quals agraeix l’atenció i el tracte d’excel·lència que els brinden cada cop que arriben a Encamp.

En quan als jugadors, Juanín i Saric han destacat les perfectes condicions de treball que es troben a Encamp, que els faciliten la seva preparació en la setmana més dura i més important, en quant a treball, de la pretemporada.

La selecció d’handbol arriba amb 10 jugadors menys del primer equip, que es troben competint amb les seves respectives seleccions els Jocs Olímpics de Londres. Per poder realitzar una bona càrrega de treball, Xavier Pascual ha optat per portar jugadors dels equips de la base, que tenen opcions per estar a prop del primer equip aquesta temporada.

Recordar que la secció d’handbol estarà a Encamp fins el proper diumenge 12 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.