L’Handbol Club Engolasters venç a la Llagosta

L’Handbol Club Engolasters es va desplaçar aquest dissabte al Vallès Oriental prop de Barcelona, per disputar un partit amistòs contra el Joventut Handbol la Llagosta al poliesportiu Antonio Garcia Robledo de la Lllagosta.

Els andorrans es van desplaçar amb pocs jugadors per lesions de certs components, però la seva motivació va permetre realitzar un sobre esforç. Els jugadors van realitzar una circulació ràpida de pilota generant espais en la defensa contrària que van ser aprofitats per marcar gol. En el minut 15 de partit, és va assolir una diferència de 3 gols a favor en el marcador gràcies a l’encert de la primera línia andorrana i les aturades del porter que van propiciar contra atacs ràpids i encertats. L’equip de la Llagosta va presentar resistència proposant una defensa 3-2-1 i fins i tot fent mixta a un jugador del HC Engolasters. La reacció amb un atac amb dos pivots va permetre obrir espais i generar confusió en l’equip contrari. L’equip va ser sòlid en defensa tot i el nombre de gols encaixats.

Resultat final de 29-34, victòria de tot l’equip del HC Engolasters que vol continuar en aquesta línia i anar incrementant el  nombre de partits. Seguidament, ambdos equips van sopar conjuntament en un ambient distès.

El club continua treballant per participar en aquestes events o disputar el màxim possible de partits amistosos i recorden que tot jugador  és benvingut, ja sigui per iniciar-se com per rependre sensacions. Els entrenaments son cada dijous a les 20.15h al pavelló de Lycée Comtes de Foix.

Text i foto: HCE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *