habitacio-nens

El  lloc de descans dels nens pot convertir-se en el seu espai sagrat sempre i quan la decoració que els proporcionem els permeti identificar-se amb el mateix. Per això, és necessari començar a atendre els seus primers capricis decoratius, però també assenyalar-lis quins són els avantatges d’allò que volem imposar.

L’important del cas és que el disseny no ha de ser sinònim d’estrès ni preocupació, sinó d’alegria i de temps que els pares i mares compartiran amb els seus fills. A tenir en compte sempre està la personalitat del nen, a més dels seus gustos, temperament, qualitats i edat.

Per a la decoració, no obstant, gairebé sempre s’acaben imposant els personatges animats de moda, o el seu ídol de petit. Probablement no podem arribar a negociar això, però amb alguna xerrada sí podrem convénce’ls de comprar un paper d’aquest color i no d’aquell altre, ja que combina amb el llit que hem comprat, o altres coses.

Les formes o dibuixos també poden ser molt útils, amb flors, estrelles i cors al servei de les nostres idees. L’important és que, una vegada escollit el tòpic central, s’adquireixi el set complet amb el mateix tema, com els llençols, l’edredó, un quadre, pòster i sanefa, per aconseguir una personalitat uniforme.

Font: redacció, decorainteriorismo.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada