L’FNJA inicia el procés de renovació amb l’elecció dels dos representants de l’Assemblea de Joves

Roger Padreny i Marta Punjabi són els dos joves que substitueixen Thaïs Zapata i Edgar Andorrà com a representants de l’Assemblea de Joves a la Taula Permanent del Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra (FNJA). Van ser elegits aquest dijous al vespre i representen l’inici de la renovació de l’entitat que en les properes setmanes acabarà de realitzar-se amb l’elecció dels sis nous representants a la Taula Permanent provinents del Consell d’Associacions. Mentre no s’acaba tot el procés de renovació, Thaïs Zapata continuarà exercint la presidència fins que no s’elegeixin els nous càrrecs directius amb la nova composició de la Taula Permanent.

L’Assemblea de Joves va elegir aquest dijous al vespre a Roger Padreny i Marta Punjabi com els seus representants a la Taula Permanent del FNJA, substituint Thaïs Zapata i Edgar Andorrà. Thaïs Zapata, però, continuarà mantenint la presidència fins que no s’acabi tot el procés de renovació de la Taula Permanent. Una renovació que culminarà quan s’elegeixin els nous càrrecs després que el Consell d’Associacions hagi designat els altres sis membres que han de completar la Taula.

Tant Roger Padreny com Marta Punjabi són dos joves que estudien fora del país, de 18 i 24 anys respectivament. Aquest fet, precisament, l’ha destacat Tahïs Zapata durant la roda de premsa de presentació dels nous membres, ja que fins ara a la Taula Permanent no hi havia cap representant d’aquest col·lectiu.

Per la seva banda, Padreny ha expressat la seva voluntat de treballar per tal de fer arribar l’activitat del FNJA a tots els joves, així com per aportar propostes noves perquè els joves siguin actius. El mandat dels electes dura dos anys.

Zapata ha dit que un dels reptes més grans que queda pendent és el de modificar la llei i aconseguir fer de la Taula Permanent un òrgan de més proximitat.

(Cliqueu a sobre per ampliar)

1 comentari

  1. Aquest tal Padreny deu ser el Gonzalez de sempre

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES