us-i-abuL’exposició ‘Ús i @bús’, del jove fotògraf encampadà Ruben Calvo, s’ha inaugurat aquesta tarda al Punt d’Informació Juvenil d’Encamp i es podrà visitar fins al 9 de desembre. La mostra fotogràfica ‘Ús i @bús’ tracta sobre l’addicció a les xarxes socials a través de situacions del dia a dia on intenta reflectir les actituds que l’atenció a les xarxes socials han provocat. Per a l’exposició, Calvo ha comptat amb l’ajuda del fotògraf Tony Lara per la tria de les imatges. L’horari de visita de l’exposició és de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores. Aquesta mostra és el tercer treball de La Llançadora, un projecte que vol fomentar la col·laboració dels joves creadors del país.

El fotògraf encampadà Ruben Calvo ha presentat aquest dijous a la tarda l’exposició ‘Ús i @bús’ sobre l’addicció dels joves a les xarxes socials. L’exposició consta de 10 fotografies i en la inauguració també s’ha realitzat una representació amb diferents actors, que simbolitzen la connexió continua a la qual estem sotmesos. En les fotografies es pot veure com diferents infants interactuen amb el telèfon mòbil en situacions quotidianes i el gran focus d’atenció que generen les xarxes socials.

El fotògraf Tony Lara també ha col·laborat en el procés creatiu de les fotografies, malgrat que les idees han estat desenvolupades per Calvo. La mostra es podrà veure al Punt d’Informació Juvenil d’Encamp fins al 9 de desembre. A més, aquest ha estat el tercer treball de La Llançadora, un projecte que pretén fomentar la creació dels joves del país.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada