paisatges propers

 “Andorra, paisatges propers”, la mostra de caràcter divulgatiu sobre els paisatges d’Andorra, ha rebut en un mes i mig  1.617 visitants, 600 dels quals escolars, que han gaudit de visites guiades i han treballat els continguts de l’exposició amb un quadern pedagògic.

 Aquesta exposició, inaugurada el passat 16 d’octubre, pretén sensibilitzar sobre el concepte de paisatge i descriu els diferents tipus de paisatges que hi ha en aquest país, un territori de dimensions petites que posseeix paisatges naturals i urbans molt propers. 

Amb l’objectiu de fer partícips els visitants, la mostra inclou l’apartat “Paisatge al cor” que recull fotografies de paisatges d’arreu del món; actualment hi ha un centenar d’imatges. Totes les persones que ho desitgin poden enviar les fotografies dels seus paisatges al Museu del Tabac a través de les xarxes socials o del correu electrònic info@museudeltabac.com .

 “Andorra, paisatges propers” és una iniciativa del Departament de Medi Ambient del Govern d’Andorra i es podrà visitar fins al 15 de febrer del 2015 a la sala d’exposicions del Museu del Tabac.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada