L’exposició sobre l’olimpisme andorrà es pot veure a les Fontetes fins el 6 de gener

Cinquanta-set imatges mostren la història dels esportistes que han representat Andorra en els Jocs Olímpics, des del 1952, a Oslo, fins al 2012, a Londres. Des de Lluís Molné i Francesc Viladomat fins a Mònica Ramírez i Cristina Llovera han passat seixanta anys i molta dedicació. “No hem faltat mai a cap Olimpíada, ni d’hivern ni d’estiu”, deia satisfet Lluís Molné, exolímpic i president honorari del COA, durant la inauguració de la mostra que estarà presenta a la Massana fins el 6 de gener. “El lloc és magnífic, ja que per la passarel·la que condueix al telecabina hi passen moltíssims esquiadors”, assegurava el secretari general de l’entitat, Manuel Fernández. El Cònsol major de la Massana, David Baró, ha afegit que “d’aquesta manera la gent del país i també els turistes podran conèixer els nostres olímpics”.

L’acte inaugural ha comptat amb la presència de representants del COA i també de diversos olímpics, que han visitat l’exposició amb els cònsols i la consellera d’Esports de la Massana.

El COA espera anar ampliant aquesta mostra amb els futurs esportistes. I també esperen tenir ben aviat presència andorrana en altres disciplines esportives relacionades amb la neu, com el freestyle, de cara als jocs del 2014.

(Foto: Comú de la Massana)

 

 

2 comentaris

  1. Corregit. Gràcies.

  2. Del 1952 al 2012 van seixanta anys, no 50 com dieu…

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES