cuinaAquest divendres, 2 d’octubre, a les vuit del vespre, s’inaugurarà a la Seu d’Urgell l’exposició de fotografia‘Jardins Costa Brava Sud’ de Marta Belmonte. Aquesta mostra tancarà el 4t Cicle d’Art Contemporani de la sala ‘la Cuina’ que des del mes de juliol i fins al mes d’octubre hi han passat un total de 8 instal·lacions artístiques diferents.

Aquesta mostra fotogràfica de Marta Belmonte és un recorregut d’un dels espais significatius de la pròpia fotògrafa. “Aquest fet, m’ha conduït a explorar i revisitar el mateix territori, des d’una altra perspectiva”, explica Belmonte. En aquest sentit, a ‘Jardins Costa Brava Sud’ el públic hi trobarà mosaics fotogràfics en gran format, generats amb diferents suports, elaborats amb diferents tècniques experimentals, així com imatges Refotogràfiques.

4t Cicle d’Art Contemporani a la Cuina

El quart Cicle d’Art Contemporani a la sala la Cuina, organitzat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, ha inclòs un total de 8 instal·lacions artístiques ben diverses.

Aquest cicle ha volgut posar en focus a l’art que surt o fuig de l’academicisme i transita per nous llenguatges i discursos, ja sigui en la pintura i l’escultura com en instal·lacions, la fotografia, els audiovisuals o inclús les performances.

Des de l’Àrea de Cultura s’afirma que “hem triat centrar aquests cicles en la modernitat formal i/o discursiva per tal d’apropar als veïns de la Seu d’Urgell i comarca aquestes noves formes d’expressió que, en general, concentren la seva presència a les àrees urbanes”.

A la sala ‘la Cuina’ s’han pogut visitar el conjunt escultòric de Fernando Bravo, ‘Solitud acompanyada; la mostra de fotografia ’06:30+70′ (Recordant Omaha) deFerran Garcia Queralt; la instal·lació artística Por mi kulppa de Javier Jiménez; ‘R+R’, i l’exposició de pintura de Núria Riart i Carmen Ruiz. També s’ha pogut visitar l’exposició pictòrica de Teresa Forasté, Impactes, exposada a la sala Sant Domènec.

Fora del cicle, però també de manera simultània, aquest estiu la Seu d’Urgell ha acollit dues exposicions més com la de pintura a càrrec de Vicente Barreira ambPintures, a Sant Domènec; i la mostra, també de pintura, de diversos artistes sota el títol Creativitat i salut mental, a la sala polivalent del centre cívic El Passeig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada